За сайта

За сайта

За сайта

Location.bg има за цел да подобри комуникациите на имотния пазар и да улесни търсещите и предлагащи услуги в имотния сектор, включващи  консултации, юридическо обслужване, мебелировка, ремонти, поддръжка и управление на жилища.

Сайтът Ви дава възможност БЕЗПЛАТНО да публикувате обява за имота, който предлагате/търсите или за услугите, които извършвате. Чрез активна реклама в медиите и интернет пространството, ние ще направим Вашата обява популярна и достъпна за широк кръг потенциални потребители. Location.bg е насочен както към български граждани, така и към чужденци – граждани на ЕС, руснаци, украинци и др., които все по-често придобиват жилище в България.

Освен да рекламират имота си и да получат повече информация за актуалното състояние на пазара, потребителите имат възможност да се запознаят и със заобикалящата ги инфраструктурата –магазини, заведения, кина, театри и т.н.Това ще е от полза за всички, които имат нужда да се ориентират в определено населено място, където купуват или наемат имот. Ще улесни  потребителите на стоки и услуги, но и търговците, които чрез реклама ще могат да подобрят посещаемостта на своето заведение или магазин.

Научете всичко за имота Ви и го направете популярен и атрактивен, за да получите най-доброто от него!

 По-подробно с условията за използване на Location.bg и с възможностите , които предлага, можете да се запознаете в Общите условия за използване на сайта и Политика за защита на личните данни.Имоти в България