Рекламирайте при нас

Сайтът предоставя няколко варианта за РЕКЛАМА.

1. Напълно БЕЗПЛАТНО да публикувате своя имот или предлагана от Вас услуга в имотния сектор - обзавеждане, техническа поддръжка, менажиране и т.н.

2.Ако желаете Вашата обява да се отличава от останалите, можете чрез СМС да активирате

ВИП-статус / на цена 1,20 лв. с ДДС с код viploc на номер 1851/ или

ТОП-статус / на цена 2,40 лв. с ДДС с код toploc на номер 1092/ .

За активиране на ВИП статус изпратете СМС със съдържание viploc за обяви за имоти на номер 1851, след което ще получите уникален код за активиране на услугата. Въведете получения код в полето за активиране, след което потвърдете с бутон "Направи ВИП". Обявите с ВИП статус се показват на страница на съответната категория преди останалите оферти. Срок на ВИП статуса - 1 седмица, след което може отново да бъде подновен.

За активиране на ТОП статус изпратете СМС със съдържание toploc на номер 1092, след което ще получите уникален код за активиране на услугата. Въведете получения код в полето за активиране, след което потвърдете с бутон "направи ТОП". Обявите с ТОП статус излизат на Начална страница на сайта и на челни места в съответната категория преди останалите оферти, включително преди ВИП обявите. Срок на ТОП статуса - 1 седмица, след което може отново да бъде подновен.


Полетата за въвеждане на код за направено плащане се намират на стрниците с вашите обяви за услуги и имоти. Видими са само за логнати потребители, които са на страница на тяхна собствена обява.

3. Ако рекламирате повече от един имоти или услуги, имате възможност да се възползвате от нашите ВИП и ТОП абонаменти със следните характеристики:

ВИП абонамент - 20лв.с ДДС за 20 ВИП обяви. Всяка от които със срок 1 седмица, но могат да се активират по различно време.

ТОП абонамент – 26лв. с ДДС за 3 ТОП и 20 ВИП обяви. Всяка от които със срок 1 седмица, но могат да се активират по различно време.

За да поръчате ВИП или ТОП абонамент, пишете ни на и-мейл: info@location.bg

4. Имате заведение, магазин, бизнес, който се нуждае от реклама и популяризиране?
Свържете се с нас на посочения и-мейл и ние ще Ви предложим различни варианти за банер реклама на сайта. Този тип реклама включва изготвяне на рекламно каре със снимка, наименование,  адрес и телефон, като след кликване върху него,  потребителите имат възможност да разгледат по-детайлно представена информация за бизнеса Ви - разположение, текстово описание, до 10 снимки, и-мейл, телефон и уеб-сайт.

За повече информация относно която и да е възможност за реклама, моля пишете ни на и-мейл:
info@location.bg

ТОП и ВИП обяви

ВИП-статус / на цена 1,20 лв. с ДДС с код viploc на номер 1851/
или ТОП-статус / на цена 2,40 лв. с ДДС с код toploc на номер 1092/ . Прочети още

ТОП и ВИП абонаменти

Прочети още

Имоти в България